Reizen

Reisverslagen en -belevenissen.

Op vakantie naar Catalonië

Eduard Bekker

Van 19 juli - 5 augustus 2016

Van een bezoek aan het schilderachtige Pyreneeëndorpje Arsèguel in 2014 was ik zo gecharmeerd, dat ik beslist nog een keer wilde gaan. Dit keer met mijn vrouw en zoon. Ik wilde ze vooral overtuigen hoe charmant het wereldje van de trekharmonica is tijdens het jaarlijkse grote trekharmonica-evenement. Zou het me lukken?

> Meer

Treinend door de VS

Eduard Bekker

Van 31 mei tot 5 juli 2015

Van New York naar Los Angeles via Washington en San Francisco. Een reis per trein dwars door de VS is een uitdaging. Van de oostkust naar de westkust duurt de reis minstens 65 uur. Alle reden om onderweg eens uit te stappen in Pittsburg, Chicago en Grand Junction of all places. We beschrijven onze ervaringen en misschien kunnen we je wel helpen met tips, mocht je zelf eens dit waagstuk willen ondernemen.

> Meer

Een rondje Balticum

Eduard Bekker

januari 2015 - februari 2016

Letland, Estland en Litouwen zijn landen die afwisselend onder buitenlands bestuur stonden (vooral Russisch) en verder sterk Duits en Pools beïnvloed zijn. Wij hebben eigenlijk ook een sterke Scandinavische invloed geproefd. De kleine, dunbevolkte landen zijn nu onafhankelijk en sterk Westeuropees gericht.

> Meer

Duitsland

Eduard Bekker

Duitsland is een van onze favorieten wat reizen betreft: we spreken de taal, de treinverbindingen zijn goed en in de winter vind je er vaak sneeuw. We wintersporten niet, maar wandelen door stad en veld doen we deste meer.

> Meer

Dagtrips en Wandelingen

Eduard Bekker

Op onze weblog plaatsen we ook regelmatig een beschrijving van onze dagtrips en wandelingen in de omgeving van Den Haag. Hier een overzicht.

> Meer
Terug   > Home     > Nieuws & Thema’s       > Thema’s         > Reizen
(Advertentie)

Thema’s en producties


rss
Zonsondergang in Algajola, Corsica - april 2011