Deze poort is niet meer intact, maar nog steeds schilderachtig. Ests is voor een Nederland totaal onbegrijpelijk. Toch kent het wel met Nederlands verwante woorden (müür = muur, kelder blijft kelder).
  • Deze poort is niet meer intact, maar nog steeds schilderachtig. Ests is voor een Nederland totaal onbegrijpelijk. Toch kent het wel met Nederlands verwante woorden (müür = muur, kelder blijft kelder).

Stille, maar sfeervolle straten in de binnenstad

Tallinn bij avond

26 - 30 januari 2015
door Eduard Bekker • Foto’s: Eduard en Jonathan Bekker

Klik op een foto voor een vergroting.
Vervolgens kun je bladeren met ’t scrollwieltje, de pijltjestoetsen, of (ook met een tablet) door links en rechts naast de foto te klikken.

Klik op een foto voor een vergroting.
Vervolgens kun je bladeren door rechts of links te kliken of te wrijven.

 

 

De Russen

Eduard Bekker 26 - 30 januari 2015leestijd: ± 2 minuten

Estland is eigenlijk maar heel kort onafhankelijk geweest. De laatste twee eeuwen zat het land geregeld onder de Russische plak. Gezien de aspiraties van Poetin om de Baltische staten weer terug te veroveren blijft de verhouding tussen de Russen (30%, in de steden 50%) en Esten gespannen. Uiteraard is er veel Russische invloed. Maar beide groepen lijken op het eerste gezicht met de rug naar mekaar toe te leven.

> Meer
Terug   > Home     > Thema’s       > Reizen         > De Baltische staten           > Tallinn             > Tallinn bij Avond

Tallinn - moderne, knusse metropool


Real Time Web Analytics
rss
Blik op de oude stad van Tallin.