Het lijkt er op dat in veel plaatsen op onze route (net zoals in Wijk bij Duurstede en de Buurkerk in Utrecht) het geld op raakte bij het bouwen van de kerktoren, gezien de abrupte overgang naar de torenspits. Dat lijkt ook het geval bij de scheve toren van Aquoy; ons eigenste Pisa.
  • Het lijkt er op dat in veel plaatsen op onze route (net zoals in Wijk bij Duurstede en de Buurkerk in Utrecht) het geld op raakte bij het bouwen van de kerktoren, gezien de abrupte overgang naar de torenspits. Dat lijkt ook het geval bij de scheve toren van Aquoy; ons eigenste Pisa.

Bloesems in de bomen, bloemen langs de weg.

Wandelend van Beesd naar Leerdam

De route: het was van station Beesd naar station Leerdam op 100 meter na 17 kilometer, maar dat is inclusief de omweg die we maakte door het missen van een afslag.
  • De route: het was van station Beesd naar station Leerdam op 100 meter na 17 kilometer, maar dat is inclusief de omweg die we maakte door het missen van een afslag.

Elke vrijdag is het de laatste tijd goed wandelweer. Zo ook vrijdag 1 mei; buiten verwachting. De wandelroute biedt een fraai uitzicht op bermen vol gele en witte bloemen en kneuterige huisjes langs de niet opgehoogde Lingedijk.

vrijdag 1 mei 2015
door Eduard Bekker • Foto’s: Eduard en Jonathan Bekker.

Klik op een foto voor een vergroting.
Vervolgens kun je bladeren met ’t scrollwieltje, de pijltjestoetsen, of (ook met een tablet) door links en rechts naast de foto te klikken.

Klik op een foto voor een vergroting.
Vervolgens kun je bladeren door rechts of links te kliken of te wrijven.

Terug   > Home     > Weblog       > 2015         > Wandeling Beesd - Leerdam

Real Time Web Analytics
rss
Demonstratie Russen op het Museumplein op 21 januari 2023