De hoofdstad van Californië

Oud Sacramento

Old Sacramento zou een soort museumstadje moeten zijn. Toch is er iets dat ons direct associeert met het heden. Wat zou dat toch zijn???
  • Old Sacramento zou een soort museumstadje moeten zijn. Toch is er iets dat ons direct associeert met het heden. Wat zou dat toch zijn???

Sacramento is een relaxte tussenstop. De stad is op het eerste gezicht niet echt boeiend. Maar Old Sacramento – een opgetrokken facade in western-stijl met een uitgebreid spoorwegmuseum – maakt het wel weer de moeite waard.

19 - 23 juni 2015
door Eduard Bekker • Foto’s: Eduard & Jonathan Bekker

W

el tref je tussen alle semi-authentieke gebouwen overal geparkeerd blik aan. Dat is echt zonde, want daardoor gaat de sfeer wel een stuk verloren. Trouwens, die oversizede dagjes mensen zetten je wel direct met beide benen in het heden. Zo ook de vele souveniers en winkels met film-parefnalia.

Klik op een foto voor een vergroting.
Vervolgens kun je bladeren met ’t scrollwieltje, de pijltjestoetsen, of (ook met een tablet) door links en rechts naast de foto te klikken.

Klik op een foto voor een vergroting.
Vervolgens kun je bladeren door rechts of links te kliken of te wrijven.

Terug   > Home     > Thema’s       > Reizen         > Dwars door de VS           > Sacramento             > Oud Sacramento

Sacramento


Real Time Web Analytics
rss
Banjerend door Oud Sacramento