Weet uw wel wat er Spanje gaande is?

Nieuwe website over Catalaanse situatie

De nieuwe, informatieve website Spanje.cat - opgezet door Catalanen in Nederland.
  • De nieuwe, informatieve website Spanje.cat - opgezet door Catalanen in Nederland.

Van een van mijn Catalaanse netwerkrelaties kreeg ik een verzoek om in een video mijn gedachten over Catalonië vorm te geven. Dat is inmiddels gebeurd. Er was alleen één probleem: zij wist niet hoe ze dit aan haar website kon koppelen. Het resulteerde in een stevige klus: het is er op neer gekomen dat ik uiteindelijk de hele website overnieuw heb opgezet met de oorspronkelijke inhoud.

23 september 2018
door Eduard Bekker

D

eze website - spanje.cat - heeft tot doel aan te geven hoe absurd de Catalaanse situatie is: met hun promenente politici zonder uitzicht op een proces in de gevangenis, of naar het buitenland gevlucht en ondermeer het oppoetsen van het fascistische gedachtengoed als reactie op het Catalaanse verlangen om hun eigen zaken te regelen.

Ook mijn eigen video staat op de site, die zich ongetwijfeld verder al uitbreiden, want over Catalonië valt genoeg te melden, dat je niet in de reguliere media terugziet.

Gelukkig zijn er ook - vooral buitenlandse - media die wél meer aandacht aan de Catalonië schenken. Op de site tref je een uitgebreiden set verwijzingen aan.

Terug   > Home     > Thema’s       > Catalonië         > Spanje.cat

Real Time Web Analytics
rss
Demonstratie voor stemrecht voor Catalonië op de Dam in Amsterdam op 23 september 2017