Beelden, winkels en restaurants

Grand Junction: rond de Main Street

De hoofdstraat van Grand Junction maakt een verzorgde en levendige indruk: veel winkels, restaurants en restaurantjes en standbeelden die iets duidelijks voorstellen.
  • De hoofdstraat van Grand Junction maakt een verzorgde en levendige indruk: veel winkels, restaurants en restaurantjes en standbeelden die iets duidelijks voorstellen.

Grand Junction blijkt een goede plek om even wat langer te blijven om wat tot rust te komen. Het hotel aan de Main Street heeft een zwembad(je) en in de omgeving is veel te doen.

14 - 19 juni 2015
door Eduard Bekker • Foto’s: Vader & Zn

H

et stadje heeft zich echter naar het noorden uitgebreid en niet naar het zuiden, waardoor de winkel- en horecastraat zich aan de rand van het stadje bevindt.
‘Stadje’ is trouwens inmiddels wel een understatement: ruimte zat in de het woestijnachtig landschap hier, dus nieuwbouw is ruim met veel groen. Een paar kilometer uit het centrum wonen is dan geen punt: iedereen rijdt hier wel auto. Behalve wij, dus.

Klik op een foto voor een vergroting.
Vervolgens kun je bladeren met ’t scrollwieltje, de pijltjestoetsen, of (ook met een tablet) door links en rechts naast de foto te klikken.

Klik op een foto voor een vergroting.
Vervolgens kun je bladeren door rechts of links te kliken of te wrijven.

Terug   > Home     > Thema’s       > Reizen         > Dwars door de VS           > Grand Junction             > Het stadje

Grand Junction: relaxt stadje, mooie omgeving


Real Time Web Analytics
rss
Blik op het bergmassief ten Noorden van Grand Junction vanaf de zuidoever van de Colorado Rivier.